Lataa

NAISTEN VAATTEET

Naisten muotia viiden vuosikymmenen kokemuksella

Oli sitten kyseessä työ, vapaa-aika tai juhla Aleksi 13 -myymälöistä löydät naisten vaatteet jokaiseen vuodenaikaan ja kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valikoimistamme löydät naisten muotia monipuolisesta brändivalikoimasta, sillä edustamme lukuisia kotimaisia ja ulkomaisia merkkejä.
Valikoimassamme on tarjolla aina ajankohtaiset mallistot ja löydät meiltä muun muassa kaikenlaiset takit, mekot, paidat, puserot, housut, juhlamekot, jakkupuvut, neuleet, ulkoiluvaatteet, t-paidat, topit, farkut, hameet ja villapaidat.
Ajatonta tyyliä edustavat muiden muassa Rilsin ja YourFACEn mallistot, kun taas modernia ja ajankohtaista vaatetusta tarjoavat esimerkiksi Monton sekä tanskalaisen vaatesuunnittelun uunituore lupaus Levete Room. Tutustu eri brändien mallistoihin ja löydä juuri sinua parhaiten pukevat
vaatteet niin arjen rentoon oleskeluun, juhliin kuin työpaikalle.

BENETTON
BETTY BARCLAY
BETTY&CO
BRAX
CECIL
COMMA
DESIGUAL
FRANK LYMAN
FREEQUENT
GARCIA
GIL BRET
INWEAR
KAFFE
LEVETE ROOM
MAC
MARC AUREL
MARC O´POLO
MASAI
MASCARA
MONTON
O.I.S
PART TWO
PHILOSHOPHY BLUES
RIL'S
SOYA CONCEPT
S'OLIVER
YOUR FACE

NAISTEN VAPAA-AJAN VAATTEET

Vapaa-ajan aktiviteetteihin ja rentoon oleskeluun soveltuvat naisten vaatteet löydät myös kaikista palvelevista Aleksi 13 myymälöistä. Kotimaisten Luhta, Icepeak, Torstai ja Rukka merkkien lisäksi myymälöissämme on edustettuina lukuisat alan huippumerkkien, kuten Puman, Superdryn ja Peak Performancen laadukkaat sporttiset mallistot.

ECOALF
HELLY HANSEN
HANS COMPANY
ICEPEAK
J. LINDEBERG
LUHTA
PARAJUMPERS
PEAK PERFORMANCE
PELLE P
PUMA
RAGWEAR
RUKKA
SKILA
SUPERDRY
THE NORTH FACE
TORSTAI